Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min älskade mamma finns inte längre , men jag längtar just nu så mycket efter henne och saknar våra samtal.


Mvh Elisabeth

Mamma vad jag saknar dig.

Jag skulle vilja ringa dig
Och prata som vi gjorde
vi har så mycket att prata om

Jag berättade allt för dig
Du lyssnade så bra

Jag vill berätta om mitt nya hus
Om hur vi målar om

Jag vill berätta om min trädgård för dig
Du älskade så din egen

Jag har planterat rosor mamma
21 stycken

Tog just bort granrisen som legat över dom
Det fanns redan små blad och små skott

Våren kommer nu
Det kliar i näsan

Det är mildare ute

Jag vill berätta om Hans
Som jag mött
Som jag bor tillsammans med
Jag vill berätta för dig hur han är
Hur mycket han får mig att skratta
Jag skrattar så mycket nu mamma
du skulle tro mig

Jag vill berätta för dig om pojkarna som bor hos mig
Så fina pojkar som söker asyl
vi värnar så om dom

Unga människor som kämpar för sina liv
Här i Sverige
Dom får hjälp
Av oss frivilliga
Men inte av dom som bestämmer
Jag vet vad du skulle ha tyckt mamma
Jag har så mycket att prata med dig om

Jag stickar mamma
Jag har din fina stickbok
Jag har många böcker från din bokhylla

Mamma jag saknar dig så
Jag vill ringa dig
Hör du mig mamma
Jag vill ringa dig

Mvh
Elisabeth




Fri vers av papessa
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-23 16:47



Bookmark and Share


  aol
Fick en tår i ögat så berörande fint skaldat till mor och hon hör dej
2021-12-21

  ~Leonardo~
Vackert om saknaden, en känsla som jag kan leva mig in i!
2021-03-03

  minblekakind VIP
Väldigt rörande och vackert!
2021-02-25

  stormengudrun VIP
Mycket fin dialog med din mamma:-) Jag minns min egen med stor värme:-)
2021-02-25

  alicja lappalainen VIP
en äkta och känslosam dikt om saknade efter den viktigaste människan i vårt liv.
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan