Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man älska någon mellan tårna


fråga henne
om hon älskar dig mellan tårna
ropar jag

han skrattar

jag ser din profil
och dina tänder

du är så vacker

det lyser om dig igen

vi är kamrater
bundsförvanter

bara vi kan leka så
vi håller ihop

älskog skall vara rolig
säger du

mellan kyssarna

vi skrattar mycket
som sorglösa barn

du lyser
som en fyr i natten

varför älskar du mig
säger du

för att du är ett underverk
svarar jag

jag är så tacksam
säger du







papessa 130306






Fri vers (Fri form) av papessa
Läst 416 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-06 15:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
leksam poesi - med en väl befogad fråga ...
2015-01-24

  Bodil Sandberg VIP
Ler stort!så mysigt och så fint!leksamt och vackert levande!kram!
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan