Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina lyckofjärilar




fjärilarna är blå

mest blå tror jag

himmelsblå eller kornblå

med vita stänk av moln

de dansar runt i magen

mina lyckofjärilar

jag saknar dem så när de flyger iväg

ett stort runt klot

tog fäste i mitt bröst

det håller mig nere

av sin tyngd

som en kätting av järn

det behövs många många

blå fjärilar

för att lyfta en

kätting......























papessa 120806








Fri vers (Fri form) av papessa
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-06 19:42



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat, med en djup fin känsla från diktarjaget
2012-08-24

    ej medlem längre
Mmmm.. dessa fjärilar är värdefulla att ha.. de kommer när vi blommar. Locka dem tillbaka med nya knoppar som slår ut. Du får fram känslan väl i dina bildrika ord
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan