Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passionens baksida

den sorglösa leken

var påhittig

i solens glans fanns inga hinder

eldens lekfullhet

famnade oss i heta lågor


men en dag den sorglösa leken

vände sig om

blev en farlig lek



ville vi leka med elden
lekte den med oss



vindarna lugnade ner sig

och elden falnade

förvandlades till kol

glöden pyrde sakta


väntande


en dag väcktes den på nytt till liv

den lekfulla vinden ångrade sig

och blåste på nytt


först mjukt och kärleksfullt

elden tog fart


passionen väcktes åter
den växte sig stark

starkare


hotfullt smekte den min rygg

kysste mina bröst

lekte med mitt hår

viskade mitt namn.....



blir farligare


törstigt
tar den för sig....




























papessa 130228









Fri vers av papessa
Läst 436 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-28 09:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön!
2013-03-10

  erkki
En varm och fin text med vårdat språk om det mest privata.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan