Regndroppen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

  Regndroppen




Det bara är så

 

Jag vet egentligen inte varför

men jag råkar existera

och då blir det som det blir

det bara är så

 

©Susanne Strömstedt

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-20 22:35



Bookmark and Share


  Yvonne
Så sant, så sant.
2008-01-21

  © anakreon VIP
...och det är minsann gott nog!
Carl-Erik
2008-01-20

  Bortklemad
haha, ja ibland kan man inte hjälpa det.

Bra skrivet!

mvh // Oskar
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt