Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är borta.

Fallen till marken.
Klippt av mina vingar.
Gnuggat bort min glans.
Nu finns jag inte.
Nu finns jag ingenstans.




Övriga genrer av ettinterntskämt
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 15:16



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
vi kan finnas ingenstans tillsammans.

<3
2008-03-29

  Carola Zettergren
Dramatiskt,talande!Bra!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt