Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

broken waters.

Ditt falska skratt
skär igenom mina hörlurar
som ironiskt nog spelar
\"can you feel the love tonight\"
men helt ärligt
kan jag säga att
din kärlek
har jag inte känt på länge.




Fri vers av mollypop
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 17:53



Bookmark and Share


  Siripiri
Me like<3
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop