Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns...


Sanning

Var har jag varit,
och var är jag på väg?
Vilken väg gled jag av,
och var börjar jag igen?

När man mister den
som står en närmast,
är allt plötsligt
så svårt att förstå.

Jag förstod ingenting.
Jag vet inte ens
om jag var vid liv.
Men så en natt.

Det är inte förrän man ser
sin skugga i Månens ljus
som man kan minnas
vem man egentligen är.

Jag gled av min väg,
men är på fötter igen.

Jag gled av min väg,
men nu minns jag
vem jag är.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 403 gånger
Publicerad 2008-01-22 00:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-03-01

  LillSandra
Väldigt fin, jag tänker så mycket när jag läser den :)
2008-01-23

  Michaela Dutius
berörande - väcker tankar- bra form som framhäver orden
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander