Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ätstörningar kommer så lätt tillbaka, man blir aldrig riktigt fri!


Tillbaka igen!

Efter att kräkningen skakat min kropp

och bevisen för min ångest spolats bort

känner jag hur tomheten börjar växa

och inser att jag är tillbaka i Helvetet!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 681 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-22 19:47



Bookmark and Share


  Malinboll
Glömde också att skriva, att man måste slå sig fri från sitt förflutna! Det är inte lätt, men ibland måste man! Starkt skrivet, och bra formulerat! KRAM!
2008-04-28

  Malinboll
Gillar den här! Känner samma sak, då man inte orkar med vardagen då ingen heller lyssnar på vad man säger! Ingen ser en, som man vill!
Riktigt bra skriven!
2008-04-28

    Lindizz
starka rader som förmedlas, sänder en kram.
2008-04-27

    ej medlem längre
Sant och starkt skrivet, bra
2008-02-05

  Yvonne
Usch då! Ångest är hemskt. Kräkningar likaså.
Men varför skall det heta: bevis FÖR min ångest? Det är ju också ett bevis PÅ ångest.
2008-02-03

  Lilla My* VIP
Känner ångesten genom i dina ord...Starkt förmedlat!
Räcker en varm hand**
2008-01-26

  Micael Axelsson
Starkt rakt! Vet inte hur det är att vara i detta helvete själv, men har sett det på nära håll, och när du berättar här känner jag det...

Få rader, men f-n (vet att det inte låter konstruktivt, men ibland känns dessa ord tillbörligt rätt på något sätt) vad skickligt du lägger fram det.
2008-01-24

  Mygg
Tack för ditt mod att dela med dig!
Träffade mitt hjärta!
2008-01-24

  isabel louise
stackare! du uttrycker dig med styrka och berör!
2008-01-24

  Dessie 35
stackare...=( fint skrivet..du vet sjäv med dig att du är sjuk inte många som inser det... håll ut vännen,,
2008-01-24

  Mats Henricson
Har aldrig haft det, men det verkar Superjobbigt !
2008-01-24

  Nikolai Jungsin VIP
räcker en hand och en axel att luta sig mot.. det är sannerligen ett helvete min vän..
2008-01-22

  Ulf Lagerholm
detta måste vara en fruktansvärd insikt
då man ju har klart för sig vad som väntar

hoppas bara att diktjaget har någon form
av moteld att kriga med
2008-01-22

  aol
ryser du fick mej skakis kram
2008-01-22

  * Ammi *
ha ha, rolig kommentar här under, dårhus, ja till och från
välkommen !
2008-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag förmodar att det skall vara \"Helvetet\".

Välkommen tillbaka till detta dårhus, vackra varelse.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl