Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den nya världen


Det finns en ro som gror
som önskar att växa sig
som stillar månen
och skuggorna
till att blomma

Det finns leenden
gömda i brisen
bortom den stängda grinden
genom hjärtat
i nattens glöd

Det finns ord
och de är tillsammans
det finns stum kyla
och de är ensamma

De är själar som trevar sig fram
i den nya världen.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 779 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-22 21:51



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Den här älskar jag.
Ord som gror på
poeter.se väver
oss samman.

Tackar.
2010-01-09

  Elin Katten Lo VIP
Jag brukar inte använda ordet vackert, men nu måste jag det - för det är precis vad din dikt är. Ljuvligt rinnande med ett härligt djup.

Tack!
2008-06-19

    Trast
Själar som trevar sig... rörande text.
2008-01-23

  livsdans
Väldigt vackert...jag kände ett livsbejakande sökande efter närhet...vägar som går igeom och sedan ut i den nya världen! Tack
2008-01-22

  Michaela Dutius
Mycket sann- mycket vacker- och berörande
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP