Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden går för fort

tiden går för fort,

kan vi inte sakta ner den?

vrida tillbaka klockorna, ett antal gånger

få mer av varandra,

mer tid,

när vi är tillsammans 




Fri vers av Bet on it
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-01-22 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it