Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör man när orden kommer ur din mun och din ansiktsmin inte visar någon känsla? Men dina tårar faller hela tiden ner för din kind.


När ord talar

Din kropp gråter när orden talar




Fri vers av Simone Lundh
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 08:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du menar, när allt blir ett mekaniskt, inlärt rabblande?

Då får man gå till botten med det hela.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh