Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Tänk vad ord kan göra

Ord som läses och ord som skrivs

Lenar och smörjer

Väcker och renar

Som liniment för min själ och balsam för mitt hjärta

Ord som med sin kraft väcker känslor och tankar

Känslor som dyker ner i mitt mörkaste inre, virvlar runt och sprider ljus

Tankar som flyktigt far förbi eller slår emot mig med en sådan kraft att hela mitt väsen vibrerar i just det ögonblicket

Ord som försätter mig i kontakt med det oändliga universum som finns inom mig och utanför

Länkar mig samman med och låter mig vibrera tillsammans med mina fränder till klangen av vackra tankar

Håller min utomjordiska längtan vid liv

En längtan efter samhörighet

Efter enighet och frihet

En utomjordisk längtan efter kärlek


Ja tänk vad ord kan göra




Fri vers av yllot
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-23 14:14



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja ord är inte BARA ord...de är så mycket mer.
Bra skrivet!
2008-01-24

  Bjarne Nordbö
Tänkvärda ord det här. Glad att du funnit.
2008-01-23

  Thurizas
mm ord kan göra det mesta. läskigt egentligen.starta krig, köpa något, ge kärlek,ge tröst, ord kan slå och dom kan vara som en varsam hand mot kinden. det gäller att använda dem klokt och bland rätt folk antar jag.

tummen upp för ditt tänkvärda skrivande!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror