Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

om du bara förstod
om du bara visste

att allt jag vill
är att du ska prata
med mig igen

jag saknar våra
skratt och
alla våra diskussioner
om människor

varje gång vi ser
varandra i ögonen
och delar på ett skratt
tänds ett hopp inom mig
men det släcks ganska snabbt

när du vänder bort ditt huvud.




Fri vers av mollypop
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 16:08



Bookmark and Share


    ~maria~
åh vilken fin dikt om saknad.att dela ett skratt, den stunden även om den bara varar ett ögonblick är en av de finaste stunderna i livet..fint beskrivet i din text.hoppas de löser sig för dig.
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Just detta att dela på ett skratt tycker jag är fint!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop