Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 23/7 1982 av Agnes Andersson

Ur farmors diktsamling




Oro

 

Orolig är den själ som ej förstår

att lyckan kommer och lyckan går

Men det är väl en hemlighet

som ingen av oss ser

 

Med tiden den försvinner

för den som sorger har

 Ock livet blir en börda

så stor och tung och grov

Vi skall ju en gång skörda

vi är ju satta på prov

 

Men vi skall alla veta att

vårt liv är ingen lek

vi har vårt kall, också en skatt

att hämta utan svek

 

©Susanne Strömstedt

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-01-24 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt