Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 23/7 1982 av Agnes Andersson

Ur farmors diktsamling




Talang

 

Talang har en man

som både sjunger och skriver

Sjunga han kan

fast sången den bliver

ibland både knarrig och torr

den hörs så dassig i norr

 

Men skriva han kan

för han är ju en man för sin hatt

Stycken han skriver

godkända dom bliver

Där hinner ingen gå fatt

 

Men på ålderns dar

vila han tar

krafterna tager ju slut

Men ännu en låt

hinner gå åt

Han vet inte av något prut

 

©Susanne Strömstedt

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt