Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<p align=\"left\">Upplevelser är inte vad som händer en människa. Det är vad människan gör med det som händer. </p>


Resan till ursprunget

Gryningens smärta
formades av havet
i en omfamnande enhet av liv

Varje existens fick en nyckel
varje dag sin färg
en gåva från Guds givmildhet

Men dagarna lärde sig inte någonting
förutom att gå
från dåtid till nutid




Fri vers av Connie
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 22:14



Bookmark and Share


  * Ammi *
vacker text och bild!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie