Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett mjölkpaket

Är tom
som ett urdrucket mjölkpaket
Det var du
du drack all min mjölk
tills paketet var tomt
Allt som var jag
det sögs ur mig när du drack

Min sorg rann från din högra mungipa
Min glädje gurglade i din mun
Min kärlek skvalpade på din sköna tunga
Och min ilska surfade som på vågor nerför din hals

Såg mig svepas av dina röda läppar
Jag lät dig dricka mig
Men vem är jag nu
När du tagit mitt jag
Är du jag




Fri vers av KremlingeN
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-05-25 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN