Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sve-a-long-dikt


Lagbrott

Jag trodde inte man följer lagar om man har chans




Fri vers av KremlingeN
Läst 501 gånger
Publicerad 2005-10-05 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN