Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sve-a-long-dikt


Vi blev två

Jag har gjort dej till två
Har bett dej förlåta
Du är trött på lögner
Jag är trött på lögner
Men det delar mej
fy fan att jag alltid sluddrar ändå




Fri vers av KremlingeN
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-10-05 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN