Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets meny

jag lyssnar på håkan och funderar
över livets meny
och dess tillbehörigheter vid sidan om
kanske ska man beställa dessert?




Fri vers av KremlingeN
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-08-21 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN