Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Start all over again

shit shit shit
så har man förträngt allt i onödan
shit shit shit
så minns man allt igen
shit shit shit
så känner man hjärtat vägra slå sakta
shit shit shit
så bubblar glädjen och oron i kroppen igen
shit shit shit
så kan man inte låta bli att anta
shit shit shit
så förbereder man sig för att börja förtränga igen




Fri vers av KremlingeN
Läst 634 gånger
Publicerad 2005-10-02 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN