Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cole Black's Nite Whine

Framtidslöst och utan strå.
Dagars låga falnar sakta
sinnesstämman muttrar,akta
-pennans vers går trist och grå.
Hjärtats ton,så hård,så rå
gnisslar tung från gravens sida
-gamla liken klagar vida.
Vet,du aningslöse själ
dömd till höra detta mäl;
Även klockors slag kan bida.




Bunden vers av BetweenTheLines
Läst 497 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-17 18:35



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Som någonting från Havamal, från en fjärran tid eller från andra sidan. Sådan klang i texten, sådana hamrade ord och bilder. En underbar dikt.
2009-03-13

    © Birgitta Wäppling VIP
Välskrivet, rytmiskt och med väl valda rim.
2009-03-07

    ej medlem längre
BRA!
2009-01-29

  Bodil Sandberg VIP
Det här är ju helt sanslöst snyggt..språket suveränt..andan ypperligen tung och djup!!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines