Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madame sover inte...

 

 

stramande latex över yppiga bröst. Het. Skön.
hennes vilja underkastas. det vet Du. Alltid.
hon ser längtan hos slavarna. de villiga. sköna. mjuka.
darrande är deras UnderKastelse.

de gör Vad Som Helst. för Henne. för Madame.
en kvinnlig uppenbarelse av Njutbara mått.
noga med Regler. kärleksfullt Ömsint.

hon månar om dem. som om de vore små gnagare.
med vibrerande fuktiga små nosar.
kärleksfull är hon. Alltid. öm.

den Förväntade Smärtan. är hennes sätt.
att visa sin Kärlek. medkänsla.

när de slickar henne till magnifik Orgasm.
då Älskar Hon. fullt Ut.

sen bjuder hon på kaffe - och sköna skratt.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-26 19:14



Bookmark and Share


    Erika H
Ah... en äkta Madame
med klass och stil
ömmande de små
fostrande mjukt
med en kyss
för duktighet
en slick för lydnad
och en kopp kaffe

efter dopp!
2008-01-27

  Per Teofilusson
\"som om de vore små gnagare\" är lysande, och sista meningen lägger medkänslan till rätta. om man hade råkat tro något annat.
2008-01-27

  J A Nicander
Vilken tös hon är denna Madame *S* Slavarna håller hon ju sysselsatta.
2008-01-26

  Maria Zena Viklund
härlig den där madame*L*
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol