Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruksanvisning


Varför lämnade du inte
en manual

Som visar oss hur vi ska
leva utan dig?




Fri vers av Gigi
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-26 11:50



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
sorgligt,men bra skrivet...det finns ju ingen manual...
2016-01-27

  Rachel Roth
blir berörd av din fråga?..
kanske är det det sorgearbetet handlar om
att skriva sin egen manual

fortsätt
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi