Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skälvande



Två varelser med ögon
vilande i varandra

upplevde under några
skakande ögonblick

hur universums varma famn
sakta öppnade sig

och slöt sig mjukt runt
deras skälvande kroppar




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 546 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-26 17:35



Bookmark and Share


    ~maria~
så vackra ord inlindat i en känsla som känns ut i fingertopparna när man läser..vackert
2008-02-08

  hurt and broken
Väldigt,väldigt vackert..!!
2008-02-06

    ej medlem längre
Sanna och vackra ord, insvepta i mjukt sammet av dina händer, bokmärker och applåderar!
2008-02-01

  Inkarasilas
Blir helt gungad i orden, vafan kärlekskrank med!
2008-01-31

  Nina V A
aaahh verkligen väl beskrivet, hela universum onekligen
Nog bli man varm och faller in i känslan, gott!!
2008-01-26

  Hildegun Relefors
Ja, så bra du beskriver det ibland outsagda!
2008-01-26

  Markattan
Mjuk och vacker sensualism.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist