Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helt tom inuti... Saknad fyller tomrumet...


Begär

Var finns det jag behöver

Nu när jag verkligen måste ha

Begär

Glödande panna

Isande frossa

Kroppen är helt ur balans

I huvudet snurrar allt bara omkring

Kaos

Det flimmrar för ögonen

Yr

Hackar tänder

Händerna skakar

Abstinens

Var är räddningen när jag behöver ha

Jag pallar inte så mycket längre

Älskling kom tillbaka

Jag behöver din kärlek

För att kunna leva




Fri vers av Jesse
Läst 520 gånger
Publicerad 2004-04-02 20:37



Bookmark and Share


  Paulina
Väldigt vackert skirvet. Man riktigt känner frustrationen.
2005-01-12

  purpleangel
...TEXT... Kalasbra helt enkelt... :)
2005-01-12

  eLDfÄngD
waaaaooo!
vad fint.
tycker verkligen om den!
2004-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse