Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra bullar



Om inte
skulle jag elegant dyka från tian
göra en Dubbel Salkov på nyspolad is
klättra upp för den svåraste klippan
segla jorden runt
sväva som en blå Chagallängel
dansa passionerad med en äkta tangokavaljer
vinna en mjölkningstävlan
eller en sorts guldmedalj
sjunga en smäktande aria på operan
eller klara muntra upp en tråkmåns

Jag bakar goda bullar!




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-27 21:36



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Härlig text, som får mig att le när jag läser. Applåd!
2008-02-17

  noname_realmind
Alla är bra på något...
Kul annorlunda dikt.
Blir vansinningt bullsugen. Får man smaka (för jag kan INTE baka bullar...)
2008-02-12

  britt-marie VIP
Alla är bra på nåt!!
underbar text, med en härlig
slutkläm!
B-M
2008-02-10

    Bodil Sandberg
Gärna jag smakar av det som du bakar
ja det vore mums..jag kommer bums!!!!

tack för härlig text!!!
2008-02-05

  Rachel Roth
jag gillar farten och bilderna
2008-01-31

  Carola Zettergren
Härligt!det gör min mamma också!
SÅ DET SÅ! :)
2008-01-30

  Michaela Dutius
Härligt livsbejakande och med glädje.
Tycker om!
2008-01-29

  * Ammi *
duger långt ..
smask
2008-01-28

  Måna N. Berger
Vad är väl en Dubbel Salkov (vad _är_ en Dubbel Salkov?) mot nybakade kanelbullar och ett glas kall mjölk vid köksbordet!
2008-01-28

  Anders P VIP
den som kan baka goda bullar är också värd en guldmedalj. Det bästa du kan göra är att göra det du är bäst på
2008-01-27

    *Zenobia*
det är gott med nybakta bullar... :)
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors