Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av Agnes Andersson den 25/7 1982


Mod

 

Vad är mod,

det är att stå emot

en oförätt

att glädjas med andra

Att se blod

utan knorr på eget sätt

att ensam vandra

 

Mod är blott ett ord

för många

vilka ej förstå

att vi oss måste lära

att dukat bord

hur många då har mod

att detta lära

 

Men många vill ej fatta

att mod ej blott är ord

Under dagar långa

dom vill skratta

åt allt uppå vår jord

 

Men uti nattens timmar

en väntan blir så lång

Jag vet ej hur det rimmar

min längtan utan tvång

 

©Susanne Strömstedt

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt