Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Jag såg enbart kärlek
i dina vackra blå ögon
och jag hörde din kärleksfulla röst
säga ömma, vackra ord...
Jag visste inte
att det var ord utan betydelse
och att det för dig bara var en lek...
handlingar,
fulla av svek...




Fri vers av Maj-Britt Simble
Läst 579 gånger
Publicerad 2005-05-26 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Britt Simble
Maj-Britt Simble