Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikter skrivna av Agnes Andersson

den 28/7 1982




Början

 

I början var man liten

men allt som åren gå

man börjar kännas sliten

man tänker ej därpå

för vi måste lära

från början och till slut

vi måste börda bära

oc det är inget prut

 

Ja,alla barn i början

har ju i skolan gått

Dom har ju lärt sig smörjan

det är väl allt dom fått

På livets väg att börja

är ju ganska svårt

för dagens mödor sörja

Ja,livet det är hårt

 

Men om vi tänker efter

går tiden ganska fort

för dagar liksom nätter

vi står vid börjans port

Men allt som dagen lider

vi börjar mer och mer

vi vill a andra tider

dom som man inte ser

 

©Susanne Strömstedt

 

 

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt