Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bön stiger upp när jag lyssnar på \"vinterstödet\" Lars Winnerbäcks låtar bl a Kom hem nu...


Vädjan

Ta mig hem

nuuu



Ta mig hem

Jag ber


Taaa mig hem!!!!




Fri vers av Kim VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-01-28 16:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jaa, varför inte gå hädan med hedern i behå ll
nä, jag tror allt jag väntar ett tag till
2008-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Det sade jag till Jesus så sent som i dag.
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP