Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som händer inom mig just nu


Kärlek



Kärlek kan man känna på många olika sätt

Kärleken jag kände idag kom inneifrån mig själv

Kärleken bestod av leenden kluckande skratt

Kärleken kom till mig idag

Kärleken att leva här och nu

Kärleken värmde mig idag


29/1-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen