Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dricker mej otörstig under stillnaden


dricker mej otörstig ur dina ögons brunnar
uppflammar med din tungas svepningar

stillnar mej tröstligt av dina löftens tankar
belägrar med kroppsvärmes närhettor

söker nära din källas djupnader
leder mej värmen till stillnaden

belägrar
flammar
värmer
stillnar
du gör mej allt
för utan dej vore jag ingen








Fri vers av Ronny Berk
Läst 786 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-02-01 20:27



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
dina löftens tankar


________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-01-18

    Noomi
stilla läser jag den
och vill göra det igen..
så lugnt och vackert..
2008-03-17

    glasa VIP
de två sista raderna
oh, hjälp
varenda bokstav fram till dem
är värda att läsa
de raderna är mer
än diamant
mer än guld
mer än ädla materier
oh skön, sköna skönhet
2008-03-17

  lodjuret/seglare VIP
jag som nyttjar varken tobak, alkohol eller droger skulle aldrig kunna få för mig att göra smygreklam för sånt heller, här eller annorstädes
men poesi och sånt begärligt
syns ofta mer ärligt än besvärligt
2008-02-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken vacker dikt..full av kärlek. Underbart!/B
2008-02-06

  glittertindra
så fin om kärlek
2008-02-02

  karenina VIP
kärlek och tillit över tid.
2008-02-02

  isabel louise
underbart vackert!
2008-02-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar
2008-02-01

  Hildegun Relefors
Så vackert och rörande och så härlig kärlek!
2008-02-01

  -Ulla Tilemo- VIP
Så vackert beskriven kärlek....det är så det är
och det känns att du har varit där....
2008-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärleken går i vågor
i flammade lågor
som en lek
med smek
ändå allvar
inte bara
lek
2008-02-01

    Nattviol
vansinnigt vackert
ser colorerade bilder
framför mig.. i mitt
huvud som aldrig
sover..
´du gör mig allt..´
välfångad känsla
av kärleks helhet..
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk