Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra människa



Jag anser mig vara en bättre människa
än jag själv tror.

Ofta är jag dock inte alls så fantastisk
som jag inbillar mig.




Övriga genrer av Slasan
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 11:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En sund analys/diagnos. Väl avvägd.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan