Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag vill ha dig alltid

kan inte längre välja
trots den varning du ger
den gör mig beredd
men längtar efter mer

det finns inga löften
kan inte ställa krav
men jag gör det för dig
även om du inte finns kvar




Fri vers av Noomi
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-30 14:01



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ödesdigert, beslutet som måste tas, förbannat vackert. När jaget är klart över steget. Beundransvärt.
2008-01-30

  Bjarne Nordbö
Sprängfylld med känsla. Snyggt.
2008-01-30

    söötsnö
jättefin!
applåder
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Noomi