Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surfa på verkligheten

 

                    www.världenärperfekt.se   

                    "sidan går inte att visa"




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 941 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-30 20:36



Bookmark and Share


  Frågetecken?
Alltså Sofie! Du är så sjukt bra. Guuud säger jag bara! Ryser i hela kroppen! Heeelt otroligt!!! Fem stjärnor!*****
2019-01-03

    ej medlem längre
ha ha ha... där träffade du rätt! Toppen!
2010-02-25

  Uppfångad
Underbart!
2009-12-17

  Junibarn
bokmärke. Så klockrent och jag glömde säga det.
2008-05-02

  Junibarn
Åh. Gud vad jag skrattade. Leende fastnade liksom i ansiktet. Tragikomik, så jävla underbart.
2008-05-02

    vemod
perfekt!
2008-01-31

    kalle.b
helt underbar!!!
2008-01-31

  prinscess VIP
mycket bra
2008-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Helt enormt, som min vän Günther skulle ha sagt.
Genialt!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e