Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbekännelse

 

okey, det är smärta
mitt liv, i bröstet

nästan alltid

hur skulla det kunna
vara på annat sätt

men i den också
korn av något annat

som skimrar

så, får det vara




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-31 07:35



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Och när det skimrar oftare än smärtar, så har du fått med dig något värdefullt genom alla svårigheter.
Enkelt och rakt, fint beskrivet. Visst känner jag igen mig! Bokmärker.
2008-01-31

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag gillar hur du använder ett enkelt språk - okey, har det någonsin dykt upp i dina dikter tidigare? Jag gillar slutet, mycket! Det hyser stor styrka.
2008-01-31

  Larz Gustafsson VIP
men i den också
korn av något annat

som skimrar

Det där griper tag!
Tjusigt, tjejen!
2008-01-31

  Åsa Gustavsson VIP
Bladguld på murket trä
är det vackraste jag vet.
Det visar just hur viktigt
det är att medge det mörka
för att rätt reflektera ljus.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth