Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forma orden Leva för nuet !



Detta är ingen lek för mig

Att detta skall bli detta har ingen sagt

Rösten talar tankar kommer

Gör se tänk dina ord

Skriv skriv ned dina ord

Vilken är meningen

Vilket blir svaret

Snubblande grubblande tankegång

Måste bara måste

Inget får bli missat

Lev här och nu

Ta chansen precis här och nu

Bara nu är det som är

Viktigt

31/-1-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...DÄR gick tillfället förlorat!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen