Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en upplevelse!


Morgonruset!

Vaknar 3 på morgonen tar hojen och drar iväg .
Känner lukter luften lite
daggig som smeker mig.
Naturen frestar när jag cyklar helt underbart!

Stannar till vid en bassäng där en 80-årig dam simmar pratar lite med henne ,Hon är där kl-5 varje morgon!

Fort sätter in i villa området ser underbara ting!

Tar fram kameran fotar en fontän,pratar med en villaägare!

Åker in i skogen igen endorfinmaxad ser både rådjur fåglar och harar ,eller är det så att dom ser mig!

kommer hem kl 7ca fylld av ett morgonrus!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-05-27 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin