Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sommar minns du den

 

 

 

 

Minns du den där sommardagen då blommorna lyste som allra mest

Då doften av blomster bedövade alla mina sinnen

Att vägen var grusig på vägen där jag gick

Minns du den där dagen då himlen log mot dig och omfamnade dig

När naturen stilla din själs ivriga framfart fick dig att se allt

Minns du den där alldeles underbara dagen då inga bekymmer tycktes
finnas och hela världen log mot dig

Minns du den där dagen vid havet och vid klipporna där satt du och tittade
ut på det glittrande blå vattnet solen kastade sitt sken över dig och värmde
din kropp

Precis där ville du alltid vara för att se ut över horisonten över till
den andra sidan av fjärdens andra sida

Där just där vill jag vara jag vill se smultron jag vill känna dess lukt
när jag går längs grusvägen prästkragar i stora klungor står där så
vackra jag får sån lust att plocka några det skulle bli en vacker bukett
med sommarens blandade blomster

Precis så minns jag alla mina vackra underbara somrar då jag fått en stund
av det som jag tycker allra mest om i livet

Brunbränd och blekt långt hår
med sommarkläder där går jag med ett leende på mina läppar
och jag bara fortsätter att dagdrömma


30
/1-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-31 18:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt!
Det känns som att jag är där.
Och en sak är säker: Hade jag tillbringat en sommardag - eller minut - med dig så hade jag definitivt aldrig glömt den!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen