Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asgarv

 

 

det kom ett Skratt förbi

klingande djupt

Smittande underbart

fick mitt inre att röra Sig

därinne Sträckte något på sig

banade Sig kvillrande väg

Spred Sig till hela min kropp

mullrade Skönt ur min Strupe

kroppen Skalv av befrielse

paroxysmerna tredubblade Sig

fick mig att kvida

av Skön krampartad njutning

Skrattet Stillnade Så Småningom

lämnade efter Sig

en loj inutikänsla av befrielse

men leendet finns kvar

 

jag vill igen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-31 20:37



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Preciiis exakt vad man vill och inser att man behöver just när det stillnat....för ögonblicket!
2008-01-31

  Lyckohäxan Enediel
Fan va härlig!!

*klappar alla händer*
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol