Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej hörbar.

Min vita hud i månens sken.
Min nakna hud, mina ensamma ben.

Trädens grenar i denna lätta vind.
Förtrollad av onskan som gjort mig blind.

Kom och rädda mig.
Ta mig till dig.

Men ensamma förblir mina ben.
Låsta fast i marken.
Har nu växt fast.
Kan ej springa.
Kan ej andas.

Kom och rädda mig.
Din dumme fan.
Jag älskar dig.
Kan du inte se,
Den kärlek jag försöker dig ge.




Övriga genrer av ettinterntskämt
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt