Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små ord

Känslor strömmar

Tomheten ökar

Mörkret greppar

Ögonen blundar

Allting speglas

Ser du ?

Min kärlek till dig




Övriga genrer av Dark soul
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-02-01 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark soul
Dark soul