Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypnogogia.

Är en plats i ditt huvud som liknar någonting bekant
fast med färger och ljus som du inte sett förut
även fast allt du tror du sett består av stenar
stulna av dess yttre mur staplat och ordnat i din tro
som inte låter dig använda dörren!




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 15:21



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
slutet etsar sig som en fnord i hjärnan och spikar fast pannan mot skärmen i panik. intense.
2009-01-13

    J.M.B.
Fan vad bra..
2008-03-06

  aol
suveränt poetat
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström