Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikten är tillägnad alla mina vänner som ställt upp och fortsätter ställa upp för mig/oss under den svåraste tiden av mitt liv...


Vem är din vän?


Den som vet innan du själv vet
att imorgon behöver du stöd

Den som stöttar dig hela vägen
och hela vägen tillbaka

Den som tänker på dig
när du inte orkar bry dig om dig själv

Den som alltid har tid
när du tycker att tiden står still

Den som skyddar ditt hjärta med sitt liv
från ondska och svek

Den som inte frågar hur det är
för dom vet redan svaret

Den som frågar hur det är
för dom faktiskt bryr sig

Den som öppnar sitt hjärta
för dom vet att du tappat nyckeln

Den som står bredvid dig
fast framför dig i motvind

Den som älskar dig
när det du älskat har gått förlorat




Fri vers av Gigi
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi