Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- själstecken -



- själstecken -


du finns
inne i någonting som uppenbart inte bär
igengrodd
på sin höjd nedgrävd
och du är där

vandrande i komplext mörker
möter du skallgångens granskning
anar ett sken av själstecken
för känslan ylar ingång, utgång och vägar i lönngång

känner du nu
hur skrik av förutsägbar is
ber dig brista igenom
till liv igen

varat är här
även om du i flödena
simmar bredvid motsatsen
som vill sänka ditt mål och gömma din glöd

men inga
haltande drömmar som desarmerar sig själva
kan spränga ljus
utan dig




Fri vers av Själabarn
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 19:23



Bookmark and Share


  livsdans
Väldigt vackert...som att leta genom lager efter det som alltid finns...på något vis!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn