Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt värde är ditt pris...

Lågstatus

Du är ingenting
Du betyder ingenting
Du skall bara användas
Du skall veta din plats
Ditt värde är ditt pris

Högstatus

Du är allt
Du betyder allt
Du kan ge allt
Du är önskad
Ditt värde är ditt pris


Ditt värde är ditt pris

Ditt värde är ditt pris
Ditt värde är lika med ditt pris
Ditt värde är lika med ditt pris på dig
Ditt värde är lika med ditt eget pris på dig
Ditt värde är lika med ditt eget pris på dig själv
Ditt värde är lika med ditt eget pris på dig själv som du är

som du är
som du är

kom som du är

Kom som Du är
Kom som Du är

Precis som Du alltid är

Min skatt






Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 23:09



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
jag älskar den
jag älskar den här
jag älskar den här texten
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna