Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här tänker jag på svårigheten att kommunicera, även fast man tror man förstår varandra... så nära...så långt borta


Finns du

Finns du min vän
Jo , jag ser dig

Finns du min vän
Jo, jag hör dig

Finns du min vän
Jo, jag känner dig

Finns du min vän
Jo, jag finns

Men var är du då
I dina tankar

Men var är du då
I dina ord

Men var är du då
Men var är du då




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna