Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara nära

Jag vill vara nära
Jag vill vara nära
Jag vill vara nära

Du är så långt borta
Du är så långt borta
Du är så långt borta

Vi kommer aldrig vara nära
Vi kommer aldrig vara nära
Vi kommer aldrig vara nära

Vi är vänner du och jag
Vi är vänner du och jag
Vi är vänner du och jag

Vi kommer aldrig att förstå
Vi kommer aldrig att förstå
Du kommer aldrig att förstå

Förrän det dagas




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna